Нестандартні баки

Підприємство «ТАФ-87» спеціалізується на виготовленні сміттєвих баків та інших металевих конструкцій господарського призначення для ЖКГ, гаражних та дачних кооперативів, а також багатьох інших організацій та приватних осіб. У нас ви можете замовити не тільки типові моделі контейнерів для ПЕТ та ТПВ представлені на сайті, але й розробку та виготовлення їх за індивідуальним проектом.

Нестандартні баки виготовляються із сталевих листів гарячого чи холодного прокату завтовшки 1.2/1.5/2.0 мм. У процесі збирання застосовується все необхідне обладнання, зокрема верстати для рубки та згинання металу.

Всі вироби обов’язково покриваються щільним шаром розпиленої з фарбопульта антикорозійної ґрунтовки ГФ-021 і можуть бути пофарбовані в будь-який колір алкідної емалі ПФ-115.

Бічні ручки з куточка, петлі для транспортування, зливні отвори, кутові ніжки та передні ребра жорсткості з профілів, жорстка окантовка з куточка або труби – стандартні доповнення для бака, але ми можемо внести будь-які інші зміни в конструкцію. Також у нас можна замовити кришку для бака із сталевого листа з отвором під навісний замок.

Ціна на баки – договірна.

Сміттєві контейнери можуть бути виготовлені в посиленому варіанті, з урахуванням спеціальних вимог, також за індивідуальним проектом.

 Також можливий викуп Вашого бака з заміною його на новий.

 Гарантія – 12 місяців.

Доставка договірна. Рейс малотоннажного автомобіля містом з урахуванням вивантаження складає 500 грн. Трасою або по кольцевій 15 грн/км у кожну сторону. Залежно від кількості продукції ціна може змінюватися як у більшу, так і у меншу сторони.

1нестандарт1нестандарт2нестандарт3нестандарт4нестандарт5нестандарт6нестандарт7нестандарт8Бак нестандартный (5)20160201_11474220160201_114803Бак 1,7 м куб (4)Бак нестандартный (1)Бак нестандартный (3)Нестандартные бакиНестандартные бакиНестандартные контейнерыНестандартные контейнерыНестандартные контейнеры